Hi, ik ben Lisette. Fijn dat je hier bent!
Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een positieve verandering in jouw leven! Ik ondersteun je graag hierbij. Om wat meer beeld te krijgen zal ik je iets meer vertellen over mijn eigen achtergrond.

Ik groeide op in Drenthe in een echt meidengezin als middelste dochter. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan en was er altijd een sterke behoefte om anderen te helpen. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik weet vaak feilloos wat er speelt, een sterk innerlijk weten.

Mijn HSP is lang onbewust geweest, ik voelde me altijd anders en kende een intense belevingswereld. Van nature stond ik erg uit naar de buitenwereld en dit kostte onbewust veel energie. Ik raakte hierdoor verder verwijderd van mezelf. Door nauwelijks te verbinden met mezelf, mijn eigen gevoelens, drijfveren en behoeften ontstond er een steeds grotere disbalans; ik ”overleefde”  vanuit mijn hoofd. Uiteindelijk werd ik hierdoor tot stilstand geroepen.

Dit is de start van mijn persoonlijke ontwikkeling geweest, de tijd waarin inzicht en bewustwording ontstond. In eerste instantie veel praten, maar intuïtief voelde ik dat er lichamelijk veel vast zat, opgesloten niet verwerkte emoties en ’triggerende’ gebeurtenissen. Door energetisch lichaamswerk, transformatie retraites, yin yoga, meditatie en mindfulness ging er een wereld voor mij open.

In mijn ogen is juist de combinatie van praten en lichaamsgericht werken dé manier om tot ware verbinding te komen met jezelf, maar ook de sleutel om vastzittende spanning los te laten en van stress te herstellen. 

Vanaf 2007 heb ik in mijn loopbaan met veel passie en bevlogenheid veelvuldig mogen coachen op het gebied van: stress & burn-out, persoonlijke ontwikkeling & leiderschap en identiteit vraagstukken. 

Wat mij goed omschrijft:

Puur en no-nonsense
Respectvol
Praktisch
Integer
Doortastend

Mijn kennis/expertise
Erkende coaching opleiding
Specialisatie op stress/burn-out problematiek
Energetisch lichaamswerk, lichaamsgerichte therapie, Reiki
NEI therapie
Yin yoga

‘Give up your attachment

And give up your confusion

And fly to that space that’s beyond all illusion’

Gespecialiseerde coach in Zwolle voor vrouwen

Op zoek naar een coach voor vrouwen in Zwolle voor persoonlijke groei of bij burn-out of stress (preventie) ondersteuning? She Blossoms is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat jou bij. Het is She Blossoms haar missie om jou terug te brengen naar een leven vanuit authenticiteit en vanuit deze krachtige verbinding jouw droomleven te creëren. 

She Blossoms: coach voor vrouwen in Zwolle 

Wanneer er sprake is van langdurige stress, onrust en onzekerheid of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil She Blossoms – coach in Zwolle er voor jou zijn. She Blossoms biedt een bijzondere spirituele ontdekkingsreis! Er wordt gewerkt aan zowel mentale als fysieke klachten. We sporen blokkades en beperkende overtuigingen op om deze te integreren, waardoor ze niet langer een negatieve invloed hebben. Dit gebeurt door middel van o.a. NEI therapie.