Hi, ik ben Lisette. Fijn dat je hier bent!
Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een positieve verandering in jouw leven!
Ik ondersteun je graag hierbij.
Om wat meer beeld te krijgen zal ik je iets meer vertellen over mijn eigen achtergrond.

“Mijn sensitiviteit werd mijn grootste kracht”
Ik ben 39 jaar en woon inmiddels al ruim 15 jaar in Zwolle. Ik groeide op in Drenthe in een echt meidengezin als middelste dochter. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan en was er altijd een sterke behoefte om anderen te helpen. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik weet vaak feilloos wat er speelt, een sterk innerlijk weten. Mijn HSP is lang onbewust geweest, ik voelde me altijd anders en kende een intense belevingswereld. Vanuit het niet weten/snappen heb ik hier lange tijd mee geworsteld. Inmiddels is het mijn grootste kracht! Ik ervaar het als een sterk kompas doordat ik veel meer zie, ervaar, voel. Deze informatie kan ik o.a. door middel van She Blossoms positief inzetten voor anderen. 

Van ‘leven uit het hoofd’ naar een leven vanuit verbinding
Na mijn HBO studie Personeel en Arbeid begon ik te werken in diverse HR functies in het bedrijfsleven. Mijn sensitiviteit, maar ook innerlijke overtuigingen en overlevingsmechanismen uit mijn verleden (kindertijd) z
orgden ervoor dat ik me continu aanpaste aan mijn omgeving, aan wat ‘nodig’ was en wat ‘normaal’ leek. Ook in mijn privé leven gebeurde dit.

Ik was vooral extern gericht en raakte steeds verder verwijderd van mezelf. Door emoties en gevoelens uit de weg te gaan kon ik niet verbinden met mezelf en ontstond er een steeds grotere disbalans; ik ”overleefde”  vanuit mijn hoofd. Uiteindelijk werd ik tot stilstand geroepen. De start van mijn persoonlijke ontwikkeling, de tijd waarin inzicht en bewustwording ontstond. In eerste instantie veel praten, maar intuïtief voelde ik dat er lichamelijk veel vast zat, opgesloten niet verwerkte emoties en ’triggerende’ gebeurtenissen. Door energetisch lichaamswerk, transformatie retraites, yin yoga, meditatie en mindfulness ging er een wereld voor mij open.

Ik ben heilig overtuigd van de kracht van het werken vanuit een holistische visie. In mijn ogen is juist de combinatie van praten en lichaamsgericht werken dé manier om tot ware verbinding te komen met jezelf, maar ook de sleutel om vastzittende spanning los te laten en van stress te herstellen. 


Mijn kennis/expertise

Coaching opleiding
Specialisatie op stress/burn-out problematiek
Energetisch lichaamswerk, lichaamsgerichte therapie, Reiki
NEI therapie
Yin yoga

Vanaf 2007 heb ik in mijn loopbaan veelvuldig mogen coachen op het gebied van stress & burn-out, persoonlijke ontwikkeling & leiderschap en identiteit vraagstukken. 

Jouw persoonlijke vuur wil ik graag helpen aanwakkeren! Ik gun jou een ‘joyfull’, licht leven, vanuit ware verbinding met jezelf, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel verschil dit maakt!

‘Give up our attachment

And give up our confusion

And fly to that space that’s beyond all illusion’

Gespecialiseerde coach in Zwolle voor vrouwen

Op zoek naar een coach voor vrouwen in Zwolle voor persoonlijke groei of bij burn-out of stress (preventie) ondersteuning? She Blossoms is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat jou bij. Het is She Blossoms haar missie om jou terug te brengen naar een leven vanuit authenticiteit en vanuit deze krachtige verbinding jouw droomleven te creëren. 

She Blossoms: coach voor vrouwen in Zwolle 

Wanneer er sprake is van langdurige stress, onrust en onzekerheid of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil She Blossoms – coach in Zwolle er voor jou zijn. She Blossoms biedt een bijzondere spirituele ontdekkingsreis!