‘SPREAD LOVE, LIGHT & HAPPINESS’

Mijn passie is om jou te ondersteunen een leven te creëren vanuit authenticiteit.
Jezelf verbinden met de bron waar je kracht zit, waar alles uit ontstaat.
Met als resultaat een nieuwe mindset, sprankeling en een nieuwe kijk op je leven.

Hi, ik ben Lisette. Fijn dat je hier bent!
Waarschijnlijk ben je hier niet zomaar terechtgekomen, maar ben je op zoek naar een positieve verandering in jouw leven! Ik ondersteun je graag hierbij. Om wat meer beeld te krijgen zal ik je iets meer vertellen over mijn eigen achtergrond.

“Mijn sensitiviteit werd mijn grootste kracht”
Ik ben 38 jaar en woon inmiddels als ruim 15 jaar in Zwolle, maar groeide op in Drenthe in een echt meidengezin als middelste dochter. Als jong meisje voelde ik al heel veel aan en was er altijd een sterke behoefte om anderen te helpen. Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoog sensitief (HSP) ben. Ik weet vaak feilloos wat er speelt, een sterk innerlijk weten. Mijn HSP is lang onbewust geweest, ik voelde me altijd anders en kende een intense belevingswereld. Vanuit het niet weten/snappen heb ik hier lange tijd mee geworsteld. Inmiddels is het mijn grootste kracht! Ik heb in de loop van de tijd mezelf en HSP beter leren begrijpen en kan hierdoor ook beter voor mezelf zorgen om in balans te blijven. Ook zorgt het ervoor dat ik in veel situaties de kracht van deze eigenschap ervaar, doordat ik veel meer zie, ervaar, voel en met deze informatie positief kan inzetten voor anderen. 

Van ‘leven uit het hoofd’ naar een leven vanuit verbinding
Na mijn studie Personeel en Arbeid begon ik te werken in diverse HR functies in het bedrijfsleven. Mijn sensitiviteit, maar ook innerlijke overtuigingen en overlevingsmechanismen uit mijn verleden (kindertijd) z
orgden ervoor dat ik me continu aanpaste aan mijn omgeving, aan wat ‘nodig’ was en wat ‘normaal’ leek. Ook in mijn privé leven gebeurde dit.

Ik was vooral extern gericht en raakte steeds verder verwijderd van mezelf. Ik kon niet voelen wat ik écht nodig had en (over)leefde vanuit mijn hoofd. Uiteindelijk werd ik tot stilstand geroepen. De start van mijn persoonlijke ontwikkeling, de tijd waarin inzicht en bewustwording ontstond. In eerste instantie veel praten, maar intuïtief voelde ik dat er lichamelijk veel vast zat, opgesloten niet verwerkte emoties en trauma’s. Door energetisch lichaamswerk te doen, transformatie retraites, yin yoga, meditatie en dance ging er een wereld voor mij open.

Mijn sceptische inslag richting bijvoorbeeld spiritualiteit, raakte steeds meer op de achtergrond, door te ervaren, te doorvoelen.

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar het werken vanuit een holistische visie met energie/chakra’s, embodiment practices en begon me hier meer in te verdiepen. Ik heb mogen ervaren dat er zoveel meer is! Wat met het verstand niet altijd te begrijpen is, ondanks dat we hier vaak wel naar zoeken. Het verklaren is niet (altijd) nodig, het is de kunst om vanuit een open mind het leven voor je te laten werken in vertrouwen dat komt zoals het voor je bedoelt is. 

Inmiddels weet én voel ik vooral, dat mijn authenticiteit mijn kracht is en dat ik dit mag omarmen, vol liefde, zachtheid en acceptatie – met alles wat is!

Wij zijn allemaal uniek, met onze eigen persoonlijkheid en unieke kracht. Jouw persoonlijke vuur wil ik graag helpen aanwakkeren! Ik gun jou een ‘joyfull’, licht leven, vanuit ware verbinding met jezelf, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel verschil dit maakt!

Mijn kennis/expertise
Coaching opleiding
Specialisatie op stress/burn-out problematiek
Energetisch lichaamswerk, Reiki
Yin yoga
Vanaf 2007 heb ik in mijn loopbaan veelvuldig mogen coachen op het gebied van stress & burn-out, persoonlijke ontwikkeling  & leiderschap en identiteit vraagstukken. 

Typerend voor mijn coaching stijl..
is dat alles mag zijn, ik ben zonder oordeel en veilig. Wel vind ik het belangrijk om tot de kern te komen, dit kan soms confronterend zijn en wat pijn geven, maar uiteindelijk wel het resultaat geven dat er ruimte, inzicht en bewustwording om ‘opnieuw op te bouwen’. Juist daarin zit het verschil! 

Alles wat ik heb mogen leren, alle inzichten en technieken wil ik graag vanuit liefde delen met jou! Deze aanpak zal je nergens anders terugvinden.

 

‘GIVE UP YOUR ATTACHMENT, AND GIVE UP YOUR CONFUSION,
AND FLY TO THAT SPACE THAT’S BEYOND ALL ILLUSION’

Persoonlijke omschrijving:

HOLYNESS – vanuit liefde, zachtheid, acceptatie

‘THE BRIDGE’ – tussen het aardse / nuchtere én het spirituele

SAFETY KEEPER – in een veilige setting, afgestemd op jou

CHEERLEADING – motiveer, stimuleer, spiegel en bemoedig

SERENITY – rust

Gespecialiseerde coach in Zwolle voor vrouwen

Op zoek naar een coach voor vrouwen in Zwolle voor persoonlijke groei of bij burn-out of stress (preventie) ondersteuning? She Blossoms is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat jou bij. Het is She Blossoms haar missie om jou terug te brengen naar een leven vanuit authenticiteit en vanuit deze krachtige verbinding jouw droomleven te creëren. 

She Blossoms: coach voor vrouwen in Zwolle 

Wanneer er sprake is van langdurige stress, onrust en onzekerheid of een burn-out, voelt het vaak alsof er geen verbinding meer is. Je kan op dat moment ervaren dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan jouw leven. Juist in die situatie wil She Blossoms – coach in Zwolle er voor jou zijn. She Blossoms biedt een bijzondere spirituele ontdekkingsreis!