NEI therapie

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Veel praten is niet nodig, ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dat je snel tot de kern van het probleem komt.

Tijdens een NEI sessie stel ik vragen aan het onbewuste, de vragen worden beantwoord met de o-ringtest. Je hoeft zelf dus niet actief te antwoorden; het lichaam doet dat voor jou. Door deze vragen wordt helder waardoor de klacht ontstaan is en zodra dat plaatje helder is kunnen we gaan integreren. 

Zowel lichamelijke als geestelijke klachten zijn te behandelen met NEI-therapie. NEI werkt bij tal van fysieke klachten, denk aan: hoofdpijn, slecht slapen, faalangst, pijnklachten, eczeem, nek- en rugklachten, maar is ook zeer ondersteunend bij mentale problemen/uitdagingen.

Ook ‘problemen’ bij je kind kunnen we via NEI behandelen, afhankelijk van de leeftijd gebeurt dit via de ouder.

NEI therapie is een heel laagdrempelige en snelle, maar zeer effectieve vorm van therapie.