Een unieke, magische shift!

Een ontdekkingsreis waarbij je opnieuw leert ‘connecten’ en thuiskomen bij jezelf. 
Waarbij je kanten van jezelf zult ontdekken die verstopt zaten.
Zodat jij vanuit hier jouw droomleven kan creëren, met dat wat voor jou écht belangrijk is!

‘Shine & spark’ vanuit jouw unieke potentieel!

Er wordt een werkmethode toegepast die door eigen ervaringen is samengesteld.
Vanuit een holistisch gedachtegoed: “alles is met elkaar verbonden”. Ervaringen in het leven hebben invloed op ons, niet alleen op onze mentale gezondheid, maar dit doet ook iets op fysiek en energetisch niveau. Om je gezond en in balans te voelen is het nodig om naar fysieke, mentale, emotionele én spirituele factoren te kijken.

Dit betekent dat we naast gesprekken, lichaamsgericht zullen werken. Je zal door middel van diverse oefeningen gaan ervaren. Hierdoor word je je bewust van eventueel vastzittende emoties en ontdek je wat er van binnen leeft. Je lichaam spiegelt letterlijk, dit zal voor veel inzicht en bewustwording zorgen. Ik zet hiervoor diverse ‘embodiment practices’ in o.a.: grondoefening, yin yoga, energiewerk en mindfulness oefeningen.

Door deze combinatie wordt er gewerkt aan de vitalisering van lichaam en geest en het versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam. 

Juist het opnieuw ‘connecten’ met hoofd en hart zal zorgen voor ‘healing’ van geest en op lichamelijk vlak.
Het zal jou richting geven (vanuit het voelen) en een gevoel van vrijheid, vreugde, rust en balans geven.
 

‘SHE REMEMBERED WHO SHE WAS AND THEN THE GAME CHANGED’

 

Wat kan je verwachten? 

    BEWEGING  
Gronden – Balans – Stabiliteit
𓆚 PRATEN
Inzicht – Bewustwording

     MEDITATIE
Connecten – Manifesteren – Ontgrendelen intuïtie 

༄  ENERGIEWERK
Openen energiecenters – Helen – Loslaten 
 MINDFULNESS
Overgave – Acceptatie – Opladen


Zweverig?

Als je mij leert kennen zal je merken dat ik een nuchtere, maar ook praktische inslag heb. Ik denk dat ik daarin ook het verschil kan maken voor jou. Beide voeten aan de grond en in staat een heldere vertaalslag te maken. Maar…. ik wil je ook laten ervaren dat er meer is! In mijn persoonlijke proces heb ik ervaringen gehad die met het hoofd simpelweg niet te begrijpen zijn, dat hoeft ook niet. In dit traject vind je een mooie mix, tussen het ‘aardse en spirituele’. 

Het enige wat jij hoeft mee te brengen is: de wil om te werken aan jouw transformatie én nieuwsgierigheid! Je voelt dat je klaar bent om verder te ontdekken. 

Jij bent en blijft leidend!
Vooraf staan we stil bij jouw intentie. Aan de hand hiervan wordt er een uniek traject uitgewerkt; dit doe ik vanuit mijn intuïtie/innerlijk weten.

Ook tijdens het traject stem ik continu af op jou en voel aan wat wel/niet werkt en welke stapjes we kunnen nemen. Wel zal je zo nu en dan worden uitgedaagd, altijd vanuit een veilige, liefdevolle setting.

Ontdek of er een klik is! 

De basis van een coaching traject

Een unieke magische shift
Persoonlijke flow, kracht en balans ontstaat door deze ontdekkingsreis. Om kanten van jezelf te ontdekken die verstopt zitten, spiegel ik veel. She Blossoms coach in Zwolle voor vrouwen zet een combinatie van mindfulness, bewegen, meditatie, energiewerk en ‘embodiment practices’ in. Deze manier werkt doeltreffend omdat er aan alle kanten gewerkt wordt. Zij noemt dit ook wel coachen vanuit een holistisch gedachtegoed, alles is met elkaar verbonden. Juist het opnieuw connecten met hoofd en hart zal zorgen voor healing. Hierdoor zal je tijdens het coachingtraject snel verschil merken en ervaren dat je op effectieve wijze de touwtjes in handen leert nemen. Hierbij is het doel van She Blossoms, coach voor vrouwen in Zwolle: een droomleven creëren! 

Groei in zelfwaardering en zelfvertrouwen
Gedurende het coachtraject in Zwolle zal je merken dat jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering wordt versterkt. She Blossoms coach in Zwolle is ervan overtuigd dat wanneer je dit mag voelen en ervaren, je vanuit daar passende keuzes gaat maken die jouw leven verrijken. Je zal hierdoor veel minder stress ervaren en het zal een positief effect hebben op je gezondheid en levensvreugde.

Een spirituele ontdekkingsreis, met een nuchtere en praktische inslag
Doordat de coaching van She Blossoms een spirituele, maar ook zeker een praktische insteek heeft, ben jij in staat inzichten/ervaringen je snel eigen kan maken. ‘Learning by doing’: het letterlijk aan de ‘lijve ondervinden’, het ervaren, omschrijft het beste de manier waarop je inzicht en bewustwording krijgt en nieuw gedrag eigen gaat maken.

She Blossoms coach in Zwolle voor vrouwen:

  • beweging
  • mindfulness
  • energetisch lichaamswerk
  • spiritueel
  • maatwerk