Ik werk vanuit een holistisch gedachtegoed: “ik geloof dat alles met elkaar verbonden is”. Ervaringen in het leven hebben invloed op ons, niet alleen op onze mentale gezondheid, maar dit werkt ook door op lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau.

Voor onszelf kan het lastig zijn om de vinger te leggen op wat er speelt waardoor je bepaalde klachten en/of obstakels ervaart.
Jouw lichaam spiegelt letterlijk en heeft alle wijsheid in zich. We zullen contact maken met onbewuste energieën en blokkades die jou belemmeren in je leven. Door deze los te laten en te integreren zal er ruimte en balans ontstaan.

Mijn werkwijze is doeltreffend en effectief. Geen onnodig lange sessies of trajecten, maar maatwerk. Ik werk met methoden/oefeningen vanuit o.a.: mindfulness, NLP, energetische geneeskunde en lichaamsgerichte therapie en NEI.  De NEI-methode staat voor Neuro Emotionele Integratie. Een efficiënte en snelle methode om klachten en terugkerende thema’s aan te pakken. 

Juist het opnieuw ‘connecten’ met hoofd en hart zal zorgen voor ‘healing’ .
Het zal jou richting geven en een gevoel van vrijheid, vreugde en rust geven.
 

‘SHE REMEMBERED WHO SHE WAS AND THEN THE GAME CHANGED’


Jij bent en blijft leidend!
Vooraf staan we stil bij jouw vraagstuk. Aan de hand hiervan kijk ik wat nodig is; dit doe ik vanuit mijn intuïtie/innerlijk weten.
Tijdens de begeleiding stem ik continu af op jou en voel aan wat wel/niet werkt en welke stapjes we kunnen nemen. Dit gebeurt vanuit een liefdevolle, veilige setting waar alles mag zijn.

Als je mij leert kennen zal je merken dat ik een praktische inslag heb. Ik weet lastige zaken op een begrijpelijke manier te vertalen of via lichaamswerk tot uiting te laten komen.  Bovendien ben ik doelgericht en zal je veel praktische tools/handvatten ontvangen waar je gelijk mee aan de slag kan in de praktijk en zullen we niet onnodig in eindeloze sessie belanden als dit niet een meerwaarde heeft. 

Ontdek of er een klik is! 

De basis van een coaching traject

Een unieke magische shift
Persoonlijke flow, kracht en balans ontstaat door deze ontdekkingsreis. Om kanten van jezelf te ontdekken die verstopt zitten, spiegel ik veel. She Blossoms coach in Zwolle voor vrouwen zet een combinatie van mindfulness, bewegen, meditatie, energiewerk, ‘embodiment practices’ en NEI-therapie in. Deze manier werkt doeltreffend omdat er aan alle kanten gewerkt wordt. Zij noemt dit ook wel coachen vanuit een holistisch gedachtegoed, alles is met elkaar verbonden. Juist het opnieuw connecten met hoofd en hart zal zorgen voor healing. Hierdoor zal je tijdens het coachingtraject snel verschil merken en ervaren dat je op effectieve wijze de touwtjes in handen leert nemen. Hierbij is het doel van She Blossoms, coach voor vrouwen in Zwolle: een droomleven creëren! 

Groei in zelfwaardering en zelfvertrouwen
Gedurende het coachtraject in Zwolle zal je merken dat jouw zelfvertrouwen en zelfwaardering wordt versterkt. She Blossoms coach in Zwolle is ervan overtuigd dat wanneer je dit mag voelen en ervaren, je vanuit daar passende keuzes gaat maken die jouw leven verrijken. Je zal hierdoor veel minder stress ervaren en het zal een positief effect hebben op je gezondheid en levensvreugde.

Een spirituele ontdekkingsreis, met een nuchtere en praktische inslag
Doordat de coaching van She Blossoms een spirituele, maar ook zeker een praktische insteek heeft, ben jij in staat inzichten/ervaringen je snel eigen kan maken. ‘Learning by doing’: het letterlijk aan de ‘lijve ondervinden’, het ervaren, omschrijft het beste de manier waarop je inzicht en bewustwording krijgt en nieuw gedrag eigen gaat maken.

She Blossoms coach in Zwolle voor vrouwen:

  • NEI-therapie
  • beweging
  • mindfulness
  • energetisch lichaamswerk
  • spiritueel
  • maatwerk