Lichaamsgerichte energie sessie

Alles is energie. De hele dag wisselen we (on)bewust energie uit. Deze uitwisselingen en ervaringen in het leven hebben invloed op ons.
Niet alleen op onze mentale gezondheid, maar dit doet ook iets op fysiek en energetisch niveau.
Het is daarom belangrijk dat eventuele problemen vanuit een holistische benadering aangepakt worden. Hiermee bedoel ik jezelf als eenheid zien van fysieke, mentale, emotionele en spirituele factoren. Om je gezond en in balans te voelen is het nodig om naar deze verschillende factoren te kijken.

In deze snelle, actieve wereld die gericht is op voorwaarts gaan en presteren is het een uitdaging om te connecten met onze binnenwereld. Om een optimale balans te krijgen is naar binnen keren, te voelen, helen en ruimte creëren onmisbaar.

Tijdens deze sessies werk ik vanuit mijn intuïtie, heldervoelen, -weten en zien. Ik combineer reiki met aura/chakra healing. Ik voel aan waar energetische disharmonie waar te nemen is en voed deze met energie en haal foute energiewisselingen weg, waardoor de energie beter kan doorstromen in het energieveld: de aura en de chakra’s. Klik op de link om meer te lezen over chakra’s.

Wanneer de chakra’s meer in balans zijn kan de levensenergie beter doorstromen en zal je meer balans ervaren en het gevoel hebben dat je de wereld beter aan kan. Deze balans zal ook invloed hebben op andere belangrijke gebieden in je leven.
-de behandeling versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam
-het vitaliseert lichaam en geest
-het herstelt de harmonie
-het werkt op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau
-het reinigt, heft blokkades op en bevordert ontspanning
-het brengt de energiehuishouding in evenwicht

Praktisch:
-behandeling duurt 1 uur

-investering € 70,- ex. BTW