"Teamcoaching"

Wat is het fijn om continu te mogen leren en ontwikkelen!

Kwaliteit streef ik ten alle tijde na. Dit betekent dat ik ook steeds bezig ben met mijn kennisvergroting. Juist op die manier kan ik anderen zo goed mogelijk ondersteunen. 

Naast dat ik gecertificeerd coach in Zwolle ben, met een specialisatie op stress coaching en burn-out (preventie) coaching. Heb ik nu ook het certificaat voor Teamcoach binnen! Weer een mooie toevoeging aan de reeds opgedane kennis en werkervaring als Coach.

Ik kijk terug op een zeer interessante en leerzame training over teamcoaching met een fijne groep van professionals. Veel theoretische kennis en praktische handvatten mogen ontvangen in hoe ik een team kan ondersteunen in het optimaliseren van de samenwerking. Met name focus op ineffectieve patronen in gedrag, denken en het systeem en hoe ik deze vanuit mijn coachende rol kan beïnvloeden. Door bewustwording en inzicht te geven, waarde toevoegen en het team beter laten functioneren.

Ook op zakelijk gebied biedt Oceans met haar coaching trajecten dus uitkomst!

Wilt u een gezond en veilig werkklimaat realiseren, werkverzuim verminderen en/of de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers ondersteunen? Doordat Oceans jarenlange ervaring heeft met een verscheidenheid aan HR functies, HR taken en HR projecten kan zij veel voor u betekenen op het gebied van zakelijke coaching.