'Mijn stem'

Druk jij jezelf voldoende uit?
Ben jij trouw aan jezelf?
Durf je te zeggen wat je vindt?
Je stem te gebruiken?

Misschien heb jij als kind geleerd je mond te houden, waardoor jij je stil hield op momenten dat je juist graag je hart wou luchten. Heb je hierdoor niet echt geleerd om jezelf te uiten. Misschien doe je dit niet/ te weinig uit angst om verkeerd begrepen te worden of voor verkeerde reacties en onbegrip.

Gevoelens voor je houden en niet uiten is niet eerlijk naar jezelf en naar anderen. Daarnaast kan het heel schadelijk zijn voor je gezondheid op fysiek en mentaal niveau. Alles wat je niet uit, slaat zich op in jouw lichaam. Het zet zich letterlijk vast en heeft invloed op celniveau.
Het laten stromen van de levensenergie kan lastig worden door blokkades die veroorzaakt worden door je gedrag (zoals het niet uiten van emoties en gevoelens). Een energie sessie kan ondersteunen om blokkades te verwijderen in je lichaam, echter vraagt het om meer wil je definitief met bepaalde patronen die niet goed voor jezelf zijn, af te rekenen.

Wil jij stap voor stap terug naar jouw vuur, in jouw waarheid gaan staan? Kijk eens naar het transformatietraject van She Blossoms.

Gedicht: ‘Mijn stem’
Mijn stem

Zacht
Ver weg
Uit een winterslaap
Lang geleden weggedrukt

Het klikt als een laag gebrom
Effen, mat
Zoekend naar haar echte geluid

Samen
We zoeken

Mijn stem
Wie wil luisteren?
Wat heeft ze te zeggen?
Durft ze haar ruimte in te nemen?

Geduldig blijven we oefenen
Steeds opnieuw

En ze ontstaat
Steeds een beetje meer geluid
Ze neemt haar plek in

Een stem met een melodie
Een stem met een energie
Een stem met wijsheid

Ze hoeft niet langer stil te zijn
Ze klinkt weer

🌸

#gedicht #poem #inspiratie #persoonlijke groei #authenticiteit #verbinding #stem #groei #coaching #empowerwomen #poemoftheday #sheblossoms