“Hoe creëer je meer innerlijke rust?”

“Hoe creëer je meer innerlijke rust?”

Wat zijn we met z’n allen druk! Iedereen is druk! “Hoe gaat het met je? Goed, druk!” is het kantklare antwoord wat velen van ons geven (en ook ik doe er aan mee). Is het een modewoordje of zijn we ook zo druk?

Ja, de hedendaagse wereld vraagt veel van ons: werken, huis spik en span, kinderen aandacht geven, sporten, aandacht voor familie en vrienden….. ga zo nog maar even door.


In hoeverre neem jij ook tijd voor bewuste stiltemomenten? Even alles aan de kant, rust om te voelen hoe het met je gaat. Ben je nog met de juiste dingen bezig, ervaar je flow of disbalans? Pas als je afstand kan en durft te nemen kan je dit achterhalen.


Doorgaan zonder daadwerkelijk te voelen en jezelf rust te gunnen verhoogt de lading stresshormonen. Niet tijdig ingrijpen en de dagen aan elkaar rijgen zonder adempauze, maakt de kans groter dat je afstevent op een burn-out.


Pak de regie over je eigen geluk, levensvreugde en innerlijke rust. Begin eens met bewustwording, wat moet nou echt en wat kan wachten én geniet vooral!

Lees jij dit en wil je ondersteunt worden om die innerlijke rust daadwerkelijk te gaan ervaren? Plan een vrijblijvende kennismaking en ontdek of er een klik is! Een coach die jou ondersteunt, inzicht geeft en praktische tools aanreikt. 
Innerlijke rust