"Inner Child"

Als kind vond ik het heel fijn om te spelen, te dagdromen, creatief bezig te zijn. Speels en spontaan door de dag heen huppelen.
In de huidige tijd heeft dat meer plaats gemaakt voor hard werken, plannen, soms control freak gedrag. Nog steeds vind ik het fijn om het ‘inner child’ in me los te laten, dit gebeurt alleen wel te weinig.

Een kind staat nog heel dicht bij zijn oorsprong. Het ‘inner child’ lacht veel, vooral om fouten. Is nog heel lichamelijk; ervaart zichzelf nog als geheel. Voor ons volwassenen is dit steeds lastiger. We leven meer vanuit het hoofd en verliezen daardoor ook steeds vaker het contact met onze bron en levensenergie. Het innerlijke kind in ons mag wel weer wat vaker naar voren komen; mogen we herontdekken. Enthousiast, spontaan, met fantasie en vol humor experimenteren en spelen.

Vandaag heb ik mijn ‘inner child’ weer even vrij gelaten. De lenigheid van een kind was ver te zoeken, maar het voelde vrij en toverde een grote lach op mijn gezicht!

Heb jij momenteel het gevoel dat je niet meer bij machte bent om zelfstandig richting te geven aan je leven? Verlang je naar meer plezier, ontspanning en balans? Oceans ondersteunt bij burn-out (preventie), stress (preventie) of bij overspannenheid. Oceans is gespecialiseerd in voorgaande problematiek en staat zowel particulieren als bedrijven bij. Het is Oceans haar missie om zowel mens als organisatie te ondersteunen bij het vinden van richting en balans; terug naar de essentie.

Oceans: coach in Zwolle

Oceans gunt jou een leven met verlichting, richting en balans. Terug naar jouw innerlijke, vrije kind.