"Houvast creëren"

Ik heb deze week een spannende gebeurtenis staan! In zakelijk opzicht ga ik iets nieuws doen. En het is best wel buiten mijn comfortzone. Aangezien ik niet iemand ben die iets aan het toeval overlaat en altijd kwaliteit nastreeft, heb ik inmiddels ruime voorbereidingen getroffen om zo goed mogelijk aan dit avontuur te beginnen. En nu het zo dichtbij komt neemt de gezonde spanning toe.

Wat doe ik om met stress en spanning om te gaan?

Hieronder een aantal handige praktische tools om stress te reduceren:

» Affirmeren: mezelf positief en bemoedigend toespreken

» Visualiseren: hoe ik daar straks aanwezig ben en mijn positieve bijdrage lever

» Sociale steun zoeken: uitspreken wat ik voel, dit verlicht gelijk en zorgt voor afname van de stresshormonen

» Positive thinking: het als een mooie leer ervaring zien, kans om te groeien

» Relativeren: wat is het ergste wat kan gebeuren?

» Spanning omarmen: het is oké en normaal dit te voelen

» Vertrouwen voelen in mezelf en dat ik geleid en gesteund wordt 🙏🏻  

Stress reduceren, kan als een uitdaging voelen. Hoe word je stress de baas? Wanneer je op zoek bent naar een coach in Zwolle voor burn-out (preventie), stress (preventie) of ondersteuning bij overspannenheid ben je bij Oceans aan het juiste adres.

Naast de ruime en brede werkervaring op het werkgebied van HR en coaching, heeft Lisette van Oceans Coaching een verscheidenheid aan opleidingen/trainingen afgerond. Zo heeft zij de HBO opleiding Personeel en arbeid afgerond en is Oceans Erkend Coach (NOBCO gecertificeerd). 

Bovendien is Oceans gespecialiseerd op het gebied van coaching met ACT, team coaching en stress/burn-out problematiek. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in de omgeving van Zwolle en een duurzame oplossing te bieden. Neem gerust contact op wanneer je vrijblijvend geïnformeerd wilt worden.