“Ik wil meer energie hebben”

Aandacht voor jezelf, maak jij er tijd voor vrij? Of echt alleen als je uitgeput bent en diepe rust nodig hebt, of ga je zelfs dan nog door? We vinden het vaak moeilijk, “echt goed voor onszelf zorgen”. Vaak zijn we vooral gefocust op die externe omgeving. We rennen door en ervaren zelfs een schuldgevoel als we wel dat moment voor onszelf pakken, waardoor we nog steeds geen rust en ontspanning evaren. Meningen van anderen spelen hierbij vaak een rol, maar ook je eigen interne criticus die bijvoorbeeld zegt: “doorgaan, niet lui en egoïstisch zijn”.

Je eigen energietank in de gaten houden en bewust vanuit hier keuzes maken kan je enorm veel opleveren. Je kunt fysiek, emotioneel en mentaal herstellen en opbloeien. Besef welk positieve effect dit heeft op jouw omgeving. In een uitgerust en ontspannen zijn kun je er veel beter zijn voor je omgeving. Vergeet vooral niet: die ‘liefdevolle’ aandacht voor jezelf, dat ben jij waard! Uitdragen dat jij evenveel waarde toevoegt aan de wereld als ieder ander. Begin eens met een eerste stap, wat/wie vergt energie en tijd en doe eens waar jezelf echt behoefte aan hebt.

Oceans Coaching geeft jou inzicht in energiegevers en energienemers. Oceans helpt jou opnieuw contact te maken met jouw intrinsieke drijfveren, passies, zingeving en hoe je dit kan gaan verweven in jouw leven. Je zal zien dat wanneer jij je energie richt op de dingen die er voor jou daadwerkelijk toe doen jij je veel evenwichtiger zal voelen. Je zal veel meer balans in je leven ervaren en dit zal een positieve uitwerking hebben op jouw gezondheid.