“Bewustwording vraagt om stilstand en bezinning”

Ik kan mezelf omschrijven als een doener. Praktisch, doelgericht, “gaan met die banaan”. Met energie en daadkracht zaken aanpakken. Dit zorgt soms voor functioneren als een automatische piloot, doen zonder te voelen. Het doet ook wat met mijn plezier en energie. Waar ben ik mee bezig en zijn dit ook daadwerkelijk de zaken die voor mij belangrijk zijn? Volg ik mijn hart, mijn eigen drijfveren óf ben ik vooral gefocust op verwachtingen van mijn omgeving? Wat wil ik mijn leven bereiken, hoe wil ik terugkijken als ik ouder ben?

Bewustwording vraagt om stilstand, bezinning; “hoe voel ik mij, bevind ik me nog op het juiste pad?” Door antwoorden op deze vragen kun je tijdig bijsturen en regie pakken over jouw leven en wat voor jou echt belangrijk is. Hierdoor zal je meer innerlijke rust, balans en levensvreugde ervaren.


“Wat zijn jouw prioriteiten in het leven en in hoeverre handel je daar nu naar?”