“Kom in beweging tijdens je burn-out”

Een pad wat zich splitst, welk pad neem je? De een duidelijker belopen, de ander stiller, moeilijker, verrassender. Stoppen, wikken en wegen. Welk pad maakt voor jou het verschil, volg je jouw gevoel of verstand?

Twijfelen wil zeggen dat je keuze hebt. Wanneer je langdurig last heb van stress of in een burn-out zit, is het lastig om in beweging te komen; de cirkel te doorbreken en hulp te zoeken.

Een coachtraject is de keuze voor een onbekend pad, een die onzekerheid en angst oplevert. Het vraagt vertrouwen en moed en het accepteren van de twijfel, onzekerheid die het geeft. Zekerheden loslaten een sprong in het diepe. De moed hebben om te doen en de kracht opbrengen om trouw te blijven aan jezelf. Het pad hoe twijfelachtig en kronkelig ook, zal uiteindelijk leiden tot wijsheid en inzicht.

Coaching kan ontzettend waardevol zijn voor jouw verdere leven. Door inzicht te krijgen in jezelf, af te rekenen met destructieve patronen en weer contact te maken met wat voor jou telt in het leven kun je jouw droomleven creëren. 

Een 1e stap is een vrijblijvende kennismaking, ervaar of er een klik is!