1-daags retreat

Boost en Blossom!

Ben je klaar om jezelf te openen?
Te voelen en opnieuw te ‘connecten’ met jezelf?
Contact te maken met je wensen en verlangens?
Je uit te drukken?
Los te laten en over te geven?
Jouw persoonlijke leiderschap te versterken?

Tijdens een 1 daagse retreat met een kleine groep andere vrouwen zal jij geprikkeld worden.
Een bijzondere ervaring, waarin opnieuw verbinden met jezelf centraal zal staan: ‘voelen wat van binnen leeft’. We zullen dit doen door o.a. het gebruik van de natuur, yin yoga, dance, ‘embodiment practices’, ‘sisterhood energy’ en ‘sharing’. Voortkomend uit mindfulness, integraal bewustzijn, ‘inner layers’ en de magie van shiva en shakti.

Een retraite waarin je weer naar binnen keert en vanuit daar helderheid en focus vindt.
Waar je met een nieuw bewustzijn aan het eind van de dag de auto instapt en je een persoonlijke boost krijgt om nog verder uit te groeien: ‘to blossom’.

Praktische informatie:

Er is ruimte voor maximaal 6 vrouwelijke deelnemers.
Tijdelijk wordt dit retreat aangeboden van € 149,95 voor slechts € 99,99 (incl. koffie, thee en lunch). Deze actie is geldig bij aanmelding voor 30.10.2022.

Het retreat vindt plaats op een prachtige locatie: YOGAFARM (www.yogafarm.nl) in de natuur van Dalfsen en begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

DATA:
-zaterdag 01/10/22
-zaterdag 08/10/22
-zaterdag 22/10/22
-zondag 27/11/22

 

Ervaringen van anderen:

Karolien: Wauw wat een indrukwekkende dag! Mooie oefeningen die inzicht brengen. De verbinding onderling raakte me. Ik ervaarde een innerlijke rust in mezelf, daadwerkelijke verbinding en zou zo nog eens willen deelnemen!

Wendy: het was even schakelen in het begin, maar ik kijk positief terug op een bijzondere dag. Het was een mooie ervaring, in een prettig, vertrouwde sfeer, die openheid en kwetsbaarheid creëert. Lisette leidt je deze dag door vanuit rust en positiviteit.

“It’s time to own who you are”